Nieuwe stap voor stapkaart voor vacature psycholoogHet juist afhandelen daarvan kan zijn daarnaast ons serieuze factor. Tevens ontdekken we het enorm essentieel dat de gasten klantvriendelijk geholpen geraken. Verder horen daar verscheidene schoonmaak werkzaamheden voor bijvoorbeeld dit schoonmaken met een toiletten gedurende & na de feesten.

Bos&Bos Catering ziet zichzelf mits een vernieuwende, creatieve en flexibele speler op het gebied over partycatering in Noord Nederland, waarbij eigen aandacht vanwege een gasten, vakmanschap met de keuken en dit bedienende medewerkers, evenals een zeer goede kwaliteit betreffende dit geserveerde bikken en drinken hoog in dit vaandel staan. Behalve partycatering beschikken over wij diverse vaste plaatsen/eetgelegenheden in onder meer een plaats Groningen.

Voor onze pizzeria bestaan we op zoek naar enthousiaste pizza-kok welke de oudste pizza's met Groningen en omstreken kan bereiden. Iemand die zoeken wij:

Voor de lunchkeuken zoeken we je die dit keukenteam algeheel gaat produceren! Je werkt in dagdienst mee aan de lunch. Je komt te werken in ons zelfsturend team bij service betreffende de chef-kok. Na ons inwerkperiode over twee weken gaat jij 100% meedraaien in dit team.

( full time baan ) 5 nachten ieder week Heb je weet de nodige expertise opgedaan in een horeca en ben je klaar teneinde ons stapje beter op te kunnen?

• Je bent dienstverlenend ingesteld en hebt een passie wegens horeca. Dit antwoorden op en dit managen betreffende de verwachtingen en wensen aangaande de gasten staat bij je centraal

De 3 Gezusters is alang jaren een begrip in stad en ommeland. Een koffie, lunch, diner, borrel ofwel event kun jouw bij het terecht. Vanwege een Drie Gezusters bestaan wij op speurtocht naar een autonoom werkend kok.

Leergierigheid, bezieling en flexibiliteit zijn belangrijker dan werkervaring. We leveren een fijne werksfeer in klein sfeervol bedrijf op ons unieke locatie.

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer vervolgens door je motivatie betreffende CV + foto te sturen naar sollicitatie@driegezustersgroningen.nl

De werkzaamheden zullen bestaan uit het aannemen en ophangen van een jassen met onze gasten, evenals het retour melden aangaande een jassen na hun uitgaansavond. Dit is ons uitdagende functie daar waar snelheid met pieken en dalen over inzet is.

Jij raakt oudste in je werkzaamheid, of er bestaan een ambitie om de oudste cocktailshaker met Nederland te worden, daar jouw passie voor jouw ambacht hebt en nog meer wegens je gasten. Indien gastheer geef jouw de gasten een beleving die zij nimmer moeten vergeten en leg jij ze in de watten. Herken je jezelf hierin? Dan ben jij die ambitieuze cocktailshaker / bartender in spe welke we zoeken. Een bovenverdieping betreffende een Drie Gezusters staat al jaar en dag vertrouwd teneinde hoofdhaar goede feestgehalte. Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag kunnen gasten een aangenaam drankje halen in ons van onze verscheidene bars. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende en zelfstandige baan in een met een gezelligste bedrijven betreffende Groningen? Solliciteer vervolgens regelrecht. Wat zoeken wij in jou? - Persoon die leergierig is en bereid teneinde zichzelf te ontwerpen - Iemand die flexibel inzetbaar is - Affiniteit beschikken over betreffende verschillende dranken en cocktails - Oefening ingeval cocktailshaker / bartender is een pré Je bezit een volgende kwaliteiten: - Jouw toont graag initiatief en weet betreffende benaderen - Je bent instaat om totaalbeeld te houden - Je raakt gastgericht ingesteld en hebt ons passie voor de horeca.

Indien medewerker bediening maak je samen betreffende je collega’s een verwachtingen en wensen van een gasten waar. Je zorgt ervoor dat het een gasten met niets ontbreekt. Een bestelling opnemen en uitserveren, een menukaart duidelijk maken en gasten adviseren aan diverse gerechten en een his statement bijpassend drankje.

WerkCentrale Nederland zoekt ons planner wegtransport. De opdrachtgever kan zijn grote internationale bedrijf waar overvloedig ruimte is wegens ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatie Heb jij interesse in die vacature? Solliciteer vervolgens door je motivatie met CV + foto te sturen tot sollicitatie@driegezustersgroningen.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *